• Nowy
Jarzębina do mięs 200g

Jarzębina do mięs 200g


8,50 zł
Brutto
Owoce te stosuje się przede wszystkim na pobudzenie apetytu, w celu wzmocnienia pracy serca i uszczelniania naczyń krwionośnych, jak również jako środek moczopędny. Możemy dodawać do herbaty, do ciast i deserów, a także z pieczonym mięsem.
Ilość
Obecnie brak na stanie

  • Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Owoce jarzębiny zawierają tyle witaminy C, co cytryna, ponadto zawierają kwasy organiczne, garbniki, gorycze, cukry, sorbit, sole mineralne, a także witaminy: B, C, PP, E, K. Owoce te stosuje się przede wszystkim na pobudzenie apetytu, w celu wzmocnienia pracy serca i uszczelniania naczyń krwionośnych, jak również jako środek moczopędny. Jarzębina ma dwa razy więcej beta-karotenu niż marchew, dlatego przetwory z niej zaleca się osobom mającym problemy ze wzrokiem, szybko rosnącym dzieciom oraz kobietom ciężarnym i karmiącym. Jarzębina to przyjaciel naszej wątroby obniża, bowiem poziom ciał tłuszczowych i ma działanie żółciopędne.

Skład: jarzębina, jabłko, cukier

Zastosowanie: możemy dodawać do herbaty, do ciast i deserów, a także z pieczonym mięsem.

Fungopol

Nowa rejestracja konta

Posiadasz już konto?
Zaloguj się lub zresetuj hasło