Fasola Adzuki 400g
-
Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
-
Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
-
Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
Ekologiczna fasolka adzuki jest jedną z najpopularniejszych i najstarszych roślin strączkowych w Azji. Bardzo prosta w przygotowaniu ze względu na delikatną łupinkę. Jej delikatnie słodko - orzechowy smak jest prawdziwym i wspaniałym delikatesem nadającym się jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych. Fasolkę adzuki można dodać także do past i pasztetów, do zup i potraw jednogarnkowych. Świetnie nadaje się na kiełki, które zawierają dużo kwasu foliowego.
Działanie: Działa odżywczo szczególnie na nerki, ale i osuszająco, czy wręcz odtruwająco na organizm.
Skład: fasola adzuki.
Opakowanie: 250g