Etja olej makadamia BIO 50ml

Etja olej makadamia BIO 50ml

16,50 zł
Brutto

Nierafinowany, kosmetyczny olej otrzymywany  w wyniku tłoczenia na zimno orzechów makadamia. Posiada charakterystycznym orzechowym zapach. Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, składniki mineralne, a także witaminy A B i E. Posiada wyjątkowe właściwości regeneracyjne i ujędrniające. Nawilża, odżywia, wygładza i poprawia elastyczność skóry. Jest doskonale wchłaniany i tolerowany przez skórę. Idealnie nadaje się do regeneracji wysuszonych, zniszczonych i łamliwych włosów przywracając im kondycję oraz naturalny blask. Chroni skórę przed wpływem czynników zewnętrznych jak wiatr, słońce, mróz. Doskonały do każdego rodzaju skóry, ale przede wszystkim zalecany do skóry wrażliwej, starzejącej się, łuszczącej i delikatnej.

NATURLANY OLEJ MAKADAMIA BIO /Macadamia Seed Oil/

Nierafinowany, kosmetyczny olej otrzymywany  w wyniku tłoczenia na zimno orzechów makadamia. Posiada charakterystycznym orzechowym zapach. Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, składniki mineralne, a także witaminy A B i E. Posiada wyjątkowe właściwości regeneracyjne i ujędrniające. Nawilża, odżywia, wygładza i poprawia elastyczność skóry. Jest doskonale wchłaniany i tolerowany przez skórę. Idealnie nadaje się do regeneracji wysuszonych, zniszczonych i łamliwych włosów przywracając im kondycję oraz naturalny blask. Chroni skórę przed wpływem czynników zewnętrznych jak wiatr, słońce, mróz. Doskonały do każdego rodzaju skóry, ale przede wszystkim zalecany do skóry wrażliwej, starzejącej się, łuszczącej i delikatnej.

Olej Makadamia BIO firmy ETJA jest wytwarzany z surowców ekologicznych i w 100% naturalny. Posiada certyfikat BCS DE-ӦKO.

Olej nośnikowy BIO jest naturalnym produktem ekologicznym.  Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.

SPOSÓB UŻYCIA
    -bezpośrednio na skórę
    -masaż w własnym zakresie
    -do masażu leczniczego oraz modelującego sylwetkę
    -do demakijażu wrażliwych miejsc, szczególnie wokół oczu
    -idealny do tworzenia różnych mieszanek z naturalnymi olejkami eterycznymi
    -kąpiel - kilka krope w wannie idealnie nawilży i wygładzi skórę
    -włosy - stosując systematycznie poprawi kondycję włosów, oraz zapobiegnie ich łamaniu
    -używany jako dodatek do kremów, balsamów, maseczek

PRZECHOWYWANIE
Zawsze po użyciu zakręcać buteleczkę i przechowywać w chłodnym miejscu .

POCHODZENIE
Australia, Afryka południowa

100 Przedmioty

Nowa rejestracja konta

Posiadasz już konto?
Zaloguj się lub zresetuj hasło